Word donateur van Stichting Saidia Kwale

In samenspraak met de gemeenschap in Kwale besluiten wij waar uw donatie aan wordt besteed. Nauwe samenwerking met de lokale bevolking is hierin namelijk erg van belang. Zij weten immers het beste waar zij het meeste hulp bij nodig hebben. Tevens wordt hiermee duidelijk waar de prioriteit omtrent financiering op dat moment ligt. Hierdoor krijgen de meest urgente projecten voorrang en wordt uw donatie dus altijd goed besteed. Klik hier als u meer wilt lezen over onze werkwijze, en op welke manier uw donatie verantwoordelijk wordt besteed.

Uw donatie komt niet alleen ten goede van de bevolking van Kwale County – het kan u ook een prettig belastingvoordeel opleveren. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kunt u doneren?

U kunt u doneren op een manier die het beste bij u past:

Manier 1 - Word een vriend

Als vriend van Stichting Saidia Kwale bent u sterk betrokken bij onze stichting. Uw maandelijkse bijdrage zorgt ervoor dat wij in staat zijn om onze projecten structureel te financieren. Samen met de lokale bevolking in Kwale bepalen wij waar uw steun het hardst nodig is. Uw maandelijkse donaties worden dus ingezet bij lopende of aankomende projecten. Zo draagt u telkens bij aan verschillende projecten binnen onze stichting.

Manier 2 - Sponsor een project

Wij stellen steun, schenkingen en donaties van derden in elke vorm zeer op prijs. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze projecten kunt u ervoor kiezen om een project van Stichting Saidia Kwale te steunen. Op deze manier vormt u een zeer belangrijke basis voor het realiseren van nieuwe projecten in Kwale County.
Het bestuur neemt de overheadkosten zoals reiskosten en administratiekosten voor haar rekening. Dit betekent voor u dat uw gehele donatie voor 100% terecht komt bij het goede doel.

Manier 3 - Eenmalige donatie

Voelt u zich aangetrokken tot de doelen van Stichting Saidia Kwale? Elke donatie is voor ons zeer waardevol. Ook met een eenmalige donatie maakt u al een verschil in het leven van de lokale gemeenschap in Kwale. Uw donatie wordt ingezet op het project dat op dat moment een prioriteit is. Zo weet u zeker dat uw gift goed besteed wordt.

Steun Stichting Saidia Kwale

BedragWilt u op de hoogte blijven?

Wij sturen regelmatig updates over de voortgang van onze projecten.

Inschrijven

Stichting Foundation Saidia Kwale

RSIN 8608.79.008

Bank: NL61INGB0006412077
SWIFT/BIC: INGBNL2A
Adres Bank: PO Box 1800, 1000 BV Amsterdam

Muurhuizen 105
3811EE Amersfoort
Nederland

info@saidiakwale.com
Heeft u feedback of ideeën? Wij ontvangen ze graag!
Logo
Anbi logo
De Wilde Ganzen

Neem contact met ons op.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.